SOCIAL MEDIA

torstai 30. heinäkuuta 2020

Blogin vuosipäivä + Leipäressu mustikkahillolla

Olen nyt kirjoittanut tätä blogia vuoden verran.
(Itseasiassa varsinainen vuosipäivä oli eilen; mutta en ehtinyt työkiireiltä postata mitään...)

Blogin pitäminen on ollut todella antoisaa ja iloa tuottavaa, ja samalla olen oppinut paljon uutta kotimaamme ruokiin liittyen.

On ollut hienoa myös huomata, että lukijoita on riittänyt!  Palautetta on tullut mm. siitä, että blogin seuraaminen on innostanut muitakin kokkaamaan. Kiitos lukijoille!!!

Blogin suosituin resepti tähän mennessä on ollut Leipäressu, joten päätin tehdä sitä juhlan kunniaksi. Tässä vielä ohje kyseiseen leipäressuun: Leipäressu

Ressu ei koreile ulkonäöllään, kuten moni muukaan kotimainen perinneherkku, mutta maku on kotoisa ja vie kielen mennessään.

Juhlapäivän kunniaksi ruisleivästä tehty ressu sai lisämakua kardemummasta, jota lisäsin voisulan sekaan leipien ruskistamisen vaiheessa, sekä juuri tehdystä kotimaisesta mustikkahillosta.
Kokeile sinäkin!


Ps. Sen verran voin tulevasta vinkata; että tulossa pian mm. muutama erilainen kukkoresepti, ja monta muuta suussa sulavaa tarjottavaa!
Olisi myös kiva kuulla, jos sinulla on jokin ruokalaji, jonka reseptiä toivoisit blogiin.
Koitan mahdollisuuksien mukaan toteuttaa toivereseptejä!








Ei kommentteja :

Lähetä kommentti