SOCIAL MEDIA

perjantai 20. syyskuuta 2019

Karamellisoidut luumut - ruoanlaiton taidetta

Tässä reseptissä kuvat kertoo kaiken.


Muistan kuinka vuosia sitten eräs ystäväni sanoi, että pienestäkin voi saada kaunista ja olisi hyvä tehdä parasta siitä mitä on saatavilla (tosin hieman eri sanoin ja pidemmin).
Tässä reseptissä se sanoma kiteytyy.

Luumut ovat jo itsessään niin kaunis luonnonanti, että niistä kokatessa voi vain ihailla mitä syntyy.

Ainekset:

4 luumua
0,75 dl tummaa sokeria
Öljyä

Halkaise luumut ja poista kivi.
Lorauta hieman öljyä paistinpannulle.
Anna pannun lämmetä hieman, ja lisää sitten luumut pannulle.


Kuullota hetki öljyssä ja lisää sitten sokeri.


Sekoittele jatkuvasti, ja paista kunnes luumut ovat pehmenneet ja kypsiä.






Voit tarjota karamellisoidut luumut sellaisenaan tai vaikkapa vaniljajäätelön kanssa. Nam!














Ei kommentteja :

Lähetä kommentti