SOCIAL MEDIA

lauantai 4. tammikuuta 2020

Itsetehty ketsuppi

Helppo resepti itsetehtyyn ja makoisaan ketsuppiin!


Ainekset:

250g tomaattia (tai sen verran kun kaapista löytyy ja muut aineet vastaavasti sen mukaan)
3-4 cm purjoa
1 tl pippuria
1- 2 rkl sokeria maun mukaan
1 tl suolaa
1 rkl viinietikkaa

Timjamia tai muuta yrttiä

Pilko tomaatit ja purjo.
Laita tomaatit kattilaan ja lisää vettä niin, että tomaatit peittyy.
Lisää joukkoon purjo ja mausteet, lukuunottamatta etikkaa. 
Keitä kunnes tomaatit on täysin pehmenneet tai kauemminkin.


Lisää etikka.
Laita seos tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi.
Lisää lopuksi mieleisesi yrtit sekaan. 
Maista ja lisää tarvittaessa jotakin maustetta.

Ketsuppi säilyy jääkaapissa noin viikon.






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti