SOCIAL MEDIA

tiistai 21. tammikuuta 2020

Gluteenittomat letut

Gluteeniton, laktoositon

Nämä letut valmistuvat gluteenittomista kaurajauhoista. 



Ainekset:

3 dl vettä
2 luomukananmunaa
4-5 dl gluteenittomia kaurajauhoja
1 tl suolaa

Paistamiseen laktoositonta voita

Vatkaa veden sekaan ensin kananmunat ja suola.
Lisää sitten kaurajauhoja hiljalleen, kunnes saat riittävän sakean taikinan.
Anna taikinan seisoa puolisen tuntia. 
Mikäli siitä tulee liian sakeaa, voit aina lisätä vettä.

Paistaminen:
Sulata nokare voita pannulla, kaada kauhallinen taikinaa pannulle ja tasoita taikina tasaiseksi. 
Paista molemmin puolin.
Lämpötilan ei kannata olla suurimmalla, että letut ehtivät rauhassa kypsyä ja pysyvät siten ehjinä. 

Hyvää tulee!

Tarjoile hillon, sokerin tai siirapin kanssa.









Ei kommentteja :

Lähetä kommentti