Kesän väriloistosta saa vielä nauttia kaduilla kulkiessa.
Marjat ja omenat ovat kypsiä, ja mitä ihanimmat reseptit siis kutsuu.
Tämä resepti on aronia-omenahillokkeeseen.
Marja-aronia on erittäin c-vitamiinipitoinen ja se sisältää antioksidantteja.
Maultaan se on hapokas, ja sopiikin siten paremmin hillomarjaksi, kuin sellaisenaan syötäväksi.
Aronia-pensaat ovat tällä hetkellä täynnä marjoja, eli ei kun keräämään!
Omena tasapainottaa aronian hapokasta makua, ja näin näistä kahdesta syntyy oivallinen yhdistelmä.
Ainekset:
Marja-aroniaa
Omenoita
Sokeria
Kanelia
Vaniljasokeria
Tilkka vettä
Kuori ja pilko omenat pieniksi kuutioiksi.
Huuhtele aroniat.
Sulata sokeri vesitilkassa ja lisää siihen kaneli ja vaniljasokeri.
Sokeria tulee suhteessa valmistettavaan määrään; itse tein 3 omenan ja 1,5 dl aronian satsista, johon lisäsin 3 dl sokeria.
Lisää sitten marjat ja omenakuutiot.
Anna seoksen kiehua hiljalleen välillä sekoittaen kunnes marjat ja omenat pehmenevät.
Omenat värjäytyvät kauniin punaisiksi aronian mehusta.
Keitä vielä hetki ja siirrää hilloke sitten tarjoiluastiaan.
Marjat ja omenat ovat kypsiä, ja mitä ihanimmat reseptit siis kutsuu.
Tämä resepti on aronia-omenahillokkeeseen.
Marja-aronia on erittäin c-vitamiinipitoinen ja se sisältää antioksidantteja.
Maultaan se on hapokas, ja sopiikin siten paremmin hillomarjaksi, kuin sellaisenaan syötäväksi.
Aronia-pensaat ovat tällä hetkellä täynnä marjoja, eli ei kun keräämään!
Omena tasapainottaa aronian hapokasta makua, ja näin näistä kahdesta syntyy oivallinen yhdistelmä.
Ainekset:
Marja-aroniaa
Omenoita
Sokeria
Kanelia
Vaniljasokeria
Tilkka vettä
Kuori ja pilko omenat pieniksi kuutioiksi.
Huuhtele aroniat.
Sulata sokeri vesitilkassa ja lisää siihen kaneli ja vaniljasokeri.
Sokeria tulee suhteessa valmistettavaan määrään; itse tein 3 omenan ja 1,5 dl aronian satsista, johon lisäsin 3 dl sokeria.
Lisää sitten marjat ja omenakuutiot.
Anna seoksen kiehua hiljalleen välillä sekoittaen kunnes marjat ja omenat pehmenevät.
Omenat värjäytyvät kauniin punaisiksi aronian mehusta.
Keitä vielä hetki ja siirrää hilloke sitten tarjoiluastiaan.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti