SOCIAL MEDIA

lauantai 10. elokuuta 2019

Puolukkapiimä

Puolukkapiimä on helppo aamu-tai välipala, jonka teet hetkessä.
Sen pääraaka-aineet ovat kotimaisia ja luonnonmukaisia, eivätkä siten rasita liikaa luontoa. 
Ps. Puolukat ovat muuten pian kypsiä, ainakin täällä Etelä-Suomessa, eli ei kun keräämään!

Ainekset:

Luomupiimää
Puolukoita
Luomusokeria
Vaniljaa
(Pellavansiemeniä)

Ota sopiva määrä piimää. (n. 1,5 dl/hlö). Sekoita piimän sekaan puolukoita (n. 1 rkl/ hlö). Lisää sokeria maun mukaan ja hieman vaniljaa. Voit halutessasi lisätä hieman pellavansiemeniä sekaan. Sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella. Voit lisätä pinnalle puolukoita koristeeksi tarjoiluvaiheessa.

Puolukkapiimä on valmista tarjottavaksi!






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti