Puolukkapiimä on helppo aamu-tai välipala, jonka teet hetkessä.
Sen pääraaka-aineet ovat kotimaisia ja luonnonmukaisia, eivätkä siten rasita liikaa luontoa.
Ps. Puolukat ovat muuten pian kypsiä, ainakin täällä Etelä-Suomessa, eli ei kun keräämään!
Ainekset:
Luomupiimää
Puolukoita
Luomusokeria
Vaniljaa
(Pellavansiemeniä)
Ota sopiva määrä piimää. (n. 1,5 dl/hlö). Sekoita piimän sekaan puolukoita (n. 1 rkl/ hlö). Lisää sokeria maun mukaan ja hieman vaniljaa. Voit halutessasi lisätä hieman pellavansiemeniä sekaan. Sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella. Voit lisätä pinnalle puolukoita koristeeksi tarjoiluvaiheessa.
Puolukkapiimä on valmista tarjottavaksi!
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti