SOCIAL MEDIA

keskiviikko 28. elokuuta 2019

Puolukkainen pata/kattilaleipä

Valmista leipä pata/kattilaleivän ohjeella siihen asti, kunnes otat taikinan jääkaapista.
Voit myös jo tässä vaiheessa laittaa paistoastian uuniin kuumenemaan.

Lisää joukkoon muutama desi puolukoita ja puoli desiä ruokosokeria tai jotakin tummaa sokeria. Sekoita ne taikinan sekaan.
Jauhoja taikina päältä ja anna kohota vielä 10 minuuttia.

Kumoa paistoastiaan. Käytin tällä kertaa suorakaiteen muotoista teflon-vuokaa.
Lopputulos oli muuten hyvä, mutta leipä tarttui astiaan, eli jatkossa käytän jotakin muuta kuin teflonia.

Puolukkainen leipä on todella herkullinen ja sen voit tarjota ihan vain voin tai vaikka juustosiivun kanssa.







Ei kommentteja :

Lähetä kommentti