Gluteeniton. Laktoosittoman saat käyttämällä laktoositonta leipäjuustoa.
Tässä reseptissä on käytetty pääraaka-aineina kaupan valmista juustoleipää, aprikoosia, sekä Towards the evening sun - tyrnisiirappia.
Tämä resepti vie taatusti kielen mennessään, etenkin mikäli olet leipäjuuston ystävä.
Ainekset:
Leipäjuustoa
Kermaa
Aprikoosia tai muuta mehukasta hedelmää (omenaa, persikkaa tms.)
Voita
Towards the evening sun - tyrnisiirappia
Kanelia
Uuni 200 astetta.
Laita leipäjuusto vuokaan ja kaada päälle kermaa. Laita vuoka uuniin ja anna olla kunnes kerma on saanut vähän sävyä ja leipäjuusto on valmista.
Odotellessa leipäjuuston valmistumista valmista seuraavat vaiheet:
Puolita aprikoosi. Paista puolikkaita voissa sen verran, että ne pehmenee.
Sirottele hieman kanelia lautaselle.
Asettele aprikoosi lautaselle. Lisää sitten leipäjuusto ja hieman kermaa.
Valuttele päälle Towards the evening sun - tyrnisiirappia ja ripottele leipäjuuston päälle siirapin tekovaiheessa siivilään jääneitä siemeniä.
Annos on valmis tarjottavaksi.
Ps. Itse leipäjuuston valmistamisen resepti tulossa blogiin jossakin vaiheessa. :)
Tässä reseptissä on käytetty pääraaka-aineina kaupan valmista juustoleipää, aprikoosia, sekä Towards the evening sun - tyrnisiirappia.
Tämä resepti vie taatusti kielen mennessään, etenkin mikäli olet leipäjuuston ystävä.
Ainekset:
Leipäjuustoa
Kermaa
Aprikoosia tai muuta mehukasta hedelmää (omenaa, persikkaa tms.)
Voita
Towards the evening sun - tyrnisiirappia
Kanelia
Uuni 200 astetta.
Laita leipäjuusto vuokaan ja kaada päälle kermaa. Laita vuoka uuniin ja anna olla kunnes kerma on saanut vähän sävyä ja leipäjuusto on valmista.
Odotellessa leipäjuuston valmistumista valmista seuraavat vaiheet:
Puolita aprikoosi. Paista puolikkaita voissa sen verran, että ne pehmenee.
Sirottele hieman kanelia lautaselle.
Asettele aprikoosi lautaselle. Lisää sitten leipäjuusto ja hieman kermaa.
Valuttele päälle Towards the evening sun - tyrnisiirappia ja ripottele leipäjuuston päälle siirapin tekovaiheessa siivilään jääneitä siemeniä.
Annos on valmis tarjottavaksi.
Ps. Itse leipäjuuston valmistamisen resepti tulossa blogiin jossakin vaiheessa. :)
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti