Punasipuli on itsessään hyvin kaunis luonnon anti. Se antaa väriä annokseen ja on kaunis katsottava.
Punasipulilisukkeen resepti on hyvin pelkistetty, mutta antaa makua sellaisenaan ja sillä voi koristella erilaisia annoksia. Voit tarjota sitä kalan, lihan tai vaikka kasvispihvien kanssa.
Ainekset:
Punasipulia
Suomalaista, kylmäpuristettu luomu rypsiöljyä
Suolaa
Mustapippuria
Siivuta punasipulit renkaiksi.
Kuullota niitä rypsiöljyssä, kunnes ne on sopivan kypsiä. Tarkoituksena on säilyttää ne vielä hieman pureskeltavina, ei siis liian kypsinä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Halutessasi voi ripauttaa muutaman hyppysellisen ruokosokeria sekaan, näin valmis lisuke on hieman makeampaa.
Punasipulilisukkeen resepti on hyvin pelkistetty, mutta antaa makua sellaisenaan ja sillä voi koristella erilaisia annoksia. Voit tarjota sitä kalan, lihan tai vaikka kasvispihvien kanssa.
Ainekset:
Punasipulia
Suomalaista, kylmäpuristettu luomu rypsiöljyä
Suolaa
Mustapippuria
Siivuta punasipulit renkaiksi.
Kuullota niitä rypsiöljyssä, kunnes ne on sopivan kypsiä. Tarkoituksena on säilyttää ne vielä hieman pureskeltavina, ei siis liian kypsinä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Halutessasi voi ripauttaa muutaman hyppysellisen ruokosokeria sekaan, näin valmis lisuke on hieman makeampaa.
Kokeiluun menee!
VastaaPoista