Gluteeniton, laktoositon
Kotimaiset pitkät pavut olivat itselleni lapsena ihania yllätyksiä kasvimaalla kasvaessaan.
Tämä resepti on yksinkertaiseen papulisukkeeseen, jonka raaka-aineet ovat kotimaisia, ja jota voit tarjota vaikkapa kalan tai lihan lisukkeena.
Ainekset:
Tuoreita vihreitä pitkiä papuja
Villikuminaa jos löytyy luonnosta, jos ei kuivatut kuminan siemenet käy
Mustapippuria
Suolaa
Vettä
Öljyä paistamiseen
Pese pavut. Leikkaa pois mahdolliset kannat, joista papu on ollut kiinni kasvaessaan.
Laita öljyä pannulle.
Lisää jonkin verran kuminaa ja vajaa tl mustapippuria. Anna niiden paistua hetki ennen papujen lisäämistä.
Lisää pavut. Kuullota papuja joitakin minuutteja.
Lisää sitten muutama desi vettä sekaan ja mausta suolalla.
Anna kypsyä kannen alla pienellä lämmöllä noin 10 minuuttia.
Kotimaiset pitkät pavut olivat itselleni lapsena ihania yllätyksiä kasvimaalla kasvaessaan.
Tämä resepti on yksinkertaiseen papulisukkeeseen, jonka raaka-aineet ovat kotimaisia, ja jota voit tarjota vaikkapa kalan tai lihan lisukkeena.
Ainekset:
Tuoreita vihreitä pitkiä papuja
Villikuminaa jos löytyy luonnosta, jos ei kuivatut kuminan siemenet käy
Mustapippuria
Suolaa
Vettä
Öljyä paistamiseen
Pese pavut. Leikkaa pois mahdolliset kannat, joista papu on ollut kiinni kasvaessaan.
Laita öljyä pannulle.
Lisää jonkin verran kuminaa ja vajaa tl mustapippuria. Anna niiden paistua hetki ennen papujen lisäämistä.
Lisää pavut. Kuullota papuja joitakin minuutteja.
Lisää sitten muutama desi vettä sekaan ja mausta suolalla.
Anna kypsyä kannen alla pienellä lämmöllä noin 10 minuuttia.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti