SOCIAL MEDIA

maanantai 5. elokuuta 2019

Lempeä vaalea-persiljakastike

Gluteeniton, laktoositon 

Tämä lempeä vaalea-persiljakastike valmistetaan perinteisen ruskean kastikkeen tapaan. Vehnäjauhon sijasta reseptissä on käytetty gluteenittomia kaurajauhoja. Sopii tarjottavaksi erilaisten liha, kala ja kasvisruokien kanssa.

Ainekset:

2-3 rkl voita
Noin 3 rkl gluteenitonta kaurajauhoa
3-4 dl vettä
Puoli desiä kaurakermaa
1 tl suolaa
Pari hyppysellistä mustapippuria
Desi persiljasilppua

Sulata voi pannulla ja lisää sitten kaurajauhot. Anna seoksen hieman ruskistua samalla sekoittaen.
(Saadaksesi vaaleaa kastiketta, älä ruskista kovin paljoa. Jos haluat tummempaa kastiketta, ruskista pidempään.)
Lisää vesi ja kaurakerma pikku hiljaa samalla sekoittaen. Anna kypsyä rauhassa.
Lisää lopuksi persiljasilppu ja anna kypsyä vielä hetken.





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti