SOCIAL MEDIA

maanantai 19. elokuuta 2019

Vuokapulla

Vuokapulla valmistetaan korvapuustien ohjeella.


Valmista ohjeen mukaan siihen saakka, kun olet kaulinnut, laittanut täytteen ja rullannut taikinan. Pilko taikinasta vielä korvapuusti-ohjeen mukaisesti vinoneliöitä.

Voitele ja jauhota vuoka. Itse käytän suorakaiteen muotoista vuokaa, joka on kooltaan noin. 12-30 cm.

Asettele vinoneliöitä vuokaan niin, että sivupinta, jossa kaneli-sokeriseos näkyy jää ylöspäin. Palat tulee kohoamaan, eli ihan täyteen vuokaa ei kannata ahtaa.


Anna kohota. Voitele kananmunalla ennen uuniinlaittoa. Voit sirotella päälle raesokeria.
Paista 175 asteessa noin puoli tuntia tai kunnes vuokapulla on kypsä.










Ei kommentteja :

Lähetä kommentti