Aurinkokiisseli on nostalgiaherkku, joka antaa voimia pimenevään marraskuuhun.
Voimansa kiisseli on saanut nimensä mukaisesti auringosta.
Ilman sen valoa eivät nämäkään appelsiinimehun hedelmät olisi kypsyneet.
Ainekset:
5 dl luomuappelsiinitäysmehua
5 rkl sokeria
2-3 rkl perunajauhoja (riippuen kuinka paksua kiisseliä haluat)
Kaada mehu kattilaan ja keitä kiehuvaksi.
Lisää sokeri.
Sekoita perunajauhot vesitilkkaan.
Kun mehu kiehuu, siirrä kattila levyltä ja sekoita perunajauhoseos joukkoon.
Kiehauta vielä kerran.
Valmista!
Tarjoile sellaisenaan, tai voit ripotella päälle hieman kookoshiutaleita.
(Poikkeuksellisesti reseptin ainesosat ei ole lähellä tuotettuja. Otin tämän reseptin kuitenkin blogiin, sillä se on todellinen väri ja vitamiinipakkaus, ja nostalgiaruokana sitä voi kutsua hyvinkin suomalaiseksi! )
Voimansa kiisseli on saanut nimensä mukaisesti auringosta.
Ilman sen valoa eivät nämäkään appelsiinimehun hedelmät olisi kypsyneet.
Ainekset:
5 dl luomuappelsiinitäysmehua
5 rkl sokeria
2-3 rkl perunajauhoja (riippuen kuinka paksua kiisseliä haluat)
Kaada mehu kattilaan ja keitä kiehuvaksi.
Lisää sokeri.
Sekoita perunajauhot vesitilkkaan.
Kun mehu kiehuu, siirrä kattila levyltä ja sekoita perunajauhoseos joukkoon.
Kiehauta vielä kerran.
Valmista!
Tarjoile sellaisenaan, tai voit ripotella päälle hieman kookoshiutaleita.
(Poikkeuksellisesti reseptin ainesosat ei ole lähellä tuotettuja. Otin tämän reseptin kuitenkin blogiin, sillä se on todellinen väri ja vitamiinipakkaus, ja nostalgiaruokana sitä voi kutsua hyvinkin suomalaiseksi! )
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti