Kaneliässät maistuu juhlassa kuin juhlassa.
Tällä kertaa ne ovat Summanmutikan jouluisen keksikimaran toinen osa.
Tällä reseptillä valmistuu noin 60 pikkuleipää.
Ainekset:
Perusmurotaikinaa
Puoli desiä sokeria
3 tl kanelia
Uuni 175 astetta
Valmista perusmurotaikina.
Anna sen olla jääkaapissa ohjeen mukaisesti vähintään puoli tuntia.
Sekoita kaneli ja sokeri keskenään vaikkapa tasaiselle lautaselle.
Jauhota leivonta-alusta.
Rullaa taikinasta noin sentin paksuisia pötköjä. Pätki pötköt n.8 cm pitkiksi.
Pyörittele pötköt kanelisokerissa.
Asettele pötköt sitten s-kirjaimen muotoon leivinpaperoidulle pellille.
Paista Ässät sitten 175 asteessa 7-10 minuuttia.
Ässät säilyy kuivassa pitkään, eli voit valmistaa ne jo ajoissa ennen joulua.
Tällä kertaa ne ovat Summanmutikan jouluisen keksikimaran toinen osa.
Tällä reseptillä valmistuu noin 60 pikkuleipää.
Ainekset:
Perusmurotaikinaa
Puoli desiä sokeria
3 tl kanelia
Uuni 175 astetta
Valmista perusmurotaikina.
Anna sen olla jääkaapissa ohjeen mukaisesti vähintään puoli tuntia.
Sekoita kaneli ja sokeri keskenään vaikkapa tasaiselle lautaselle.
Jauhota leivonta-alusta.
Rullaa taikinasta noin sentin paksuisia pötköjä. Pätki pötköt n.8 cm pitkiksi.
Pyörittele pötköt kanelisokerissa.
Asettele pötköt sitten s-kirjaimen muotoon leivinpaperoidulle pellille.
Paista Ässät sitten 175 asteessa 7-10 minuuttia.
Ässät säilyy kuivassa pitkään, eli voit valmistaa ne jo ajoissa ennen joulua.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti