SOCIAL MEDIA

keskiviikko 20. marraskuuta 2019

Jouluinen keksikimara - Kaneliässät

Kaneliässät maistuu juhlassa kuin juhlassa.
Tällä kertaa ne ovat Summanmutikan jouluisen keksikimaran toinen osa.


Tällä reseptillä valmistuu noin 60 pikkuleipää.

Ainekset:

Perusmurotaikinaa
Puoli desiä sokeria
3 tl kanelia

Uuni 175 astetta

Valmista perusmurotaikina.
Anna sen olla jääkaapissa ohjeen mukaisesti vähintään puoli tuntia.
Sekoita kaneli ja sokeri keskenään vaikkapa tasaiselle lautaselle.

Jauhota leivonta-alusta.
Rullaa taikinasta noin sentin paksuisia pötköjä. Pätki pötköt n.8 cm pitkiksi.
Pyörittele pötköt kanelisokerissa.
Asettele pötköt sitten s-kirjaimen muotoon leivinpaperoidulle pellille.


Paista Ässät sitten 175 asteessa 7-10 minuuttia.

Ässät säilyy kuivassa pitkään, eli voit valmistaa ne jo ajoissa ennen joulua.




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti