Jouluinen glögi valmistuu helposti itsetehtynä.
Se on täynnä c-vitamiinia kun valmistat sen mustaviinimarjoista.
Ainekset:
1 l vettä
200 g mustaherukoita
2 dl fariinisokeria
2 rkl jauhettua kardemummaa
1 tl jauhettua neilikkaa
2 tl jauhettua kanelia
1 tl inkivääriä jauhettuna
2 tl vaniljasokeria
Kaada vesi kattilaan ja lisää muut aineet.
Keitä glögiä 10-15 minuuttia.
Siivilöi se sitten.
Puserra marjat siivilää vasten niin, että niistä irtoaa kaikki mehu.
Siivilään jäävän "mäskin" voit käyttää vaikkapa smoothien joukossa, eli sitä ei tarvitse heittää hukkaan.
Voit tarjota glögin sellaisenaan tai mantelilastujen ja rusinoiden kanssa.
Se on täynnä c-vitamiinia kun valmistat sen mustaviinimarjoista.
1 l vettä
200 g mustaherukoita
2 dl fariinisokeria
2 rkl jauhettua kardemummaa
1 tl jauhettua neilikkaa
2 tl jauhettua kanelia
1 tl inkivääriä jauhettuna
2 tl vaniljasokeria
Kaada vesi kattilaan ja lisää muut aineet.
Keitä glögiä 10-15 minuuttia.
Siivilöi se sitten.
Puserra marjat siivilää vasten niin, että niistä irtoaa kaikki mehu.
Siivilään jäävän "mäskin" voit käyttää vaikkapa smoothien joukossa, eli sitä ei tarvitse heittää hukkaan.
Voit tarjota glögin sellaisenaan tai mantelilastujen ja rusinoiden kanssa.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti