SOCIAL MEDIA

torstai 19. joulukuuta 2019

Rusinakiisseli

Rusinakiisseli on yksi jouluherkuista, josta joko pitää tai ei.
Itselleni se on yksi niistä yksinkertaisista herkuista, joista tulee todella tyytyväiseksi.



Ainekset:

70 g rusinoita
600 ml vettä
Reilu puoli desiä luomuruokosokeria
1 tl kanelia
1-2 rkl perunajauhoja (riippuen kuinka kiinteää kiisseliä haluat)

Keitä rusinoita vedessä noin 15 minuuttia.
Voit lisätä sokerin ja kanelin jo kiehumisen aikana.
Sekoita perunajauhot vesitilkkaan.
Jos pidät juoksevammasta kiisselistä vähäisempi määrä riittää ja toisinpäin jos haluat kiinteämpää.
Siirrä kattila pois hellalta ja sekoita vesi-perunajauhosekoitus sekaan.
Anna kiehahtaa vielä.
Kaada valmis kiisseli tarjoiluastiaan.
Ripottele sokeria pinnalle. Näin kiisseliin ei muodostu "kuorta".






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti