Gluteeniton, kananmunaton
Teen yleensä porkkanalaatikon aattoaamuna riisipuuron keiton yhteydessä.
Keitän riisipuuroa sen verran, että osan voi ottaa porkkanalaatikkoon.
Ainekset:
Riisipuuroa:
2 dl puuroriisiä
2 dl vettä
1 l luomumaitoa
Voita
2 dl puuroriisiä
2 dl vettä
1 l luomumaitoa
Voita
Kilo porkkanaa
Loraus kermaa
1 tl mustapippuria
2 rkl siirappia
1 tl muskottipähkinää
Suolaa maun mukaan
Gluteenittomia kaurajauhoja
Voita
Gluteenittomia kaurajauhoja
Voita
Uuni 175 astetta
Keitä riisipuuro.
Tässä ohje: riisipuuro
Kuori ja pilko porkkanat.
Keitä ne pehmeäksi suolavedessä.
Odotellessa porkkanoiden kypsymistä, voitele ja jauhota vuoka. Käytä gluteenittomia jauhoja.
Soseuta kypsyneet porkkanat sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
Lisää siirappi ja mausteet.
Sekoita puuro ja porkkanasose keskenään.
Ripottele pinnalle hieman kaurajauhoja.
Paista noin tunnin verran uunissa.
Kun laatikko on valmista, nostele vielä muutama voinokare pinnalle ja anna niiden sulaa.
Keitä riisipuuro.
Tässä ohje: riisipuuro
Kuori ja pilko porkkanat.
Keitä ne pehmeäksi suolavedessä.
Odotellessa porkkanoiden kypsymistä, voitele ja jauhota vuoka. Käytä gluteenittomia jauhoja.
Soseuta kypsyneet porkkanat sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
Lisää siirappi ja mausteet.
Sekoita puuro ja porkkanasose keskenään.
Ripottele pinnalle hieman kaurajauhoja.
Paista noin tunnin verran uunissa.
Kun laatikko on valmista, nostele vielä muutama voinokare pinnalle ja anna niiden sulaa.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti