SOCIAL MEDIA

torstai 14. toukokuuta 2020

Kananmunasalaatti

Raikas kananmunasalaatti syntyy kotimaisista raaka-aineista. 
Voit tarjota sitä sellaisenaan kevyenä lounaana tai lihan, kanan tai kalan lisukkeena.



Ainekset:

Kerä jotakin salaattia
Kourallinen retiisejä
Pala kurkkua
Kotijuustoa
4-5 luomukananmunaa
Pari kevätsipulia
Persiljaa

Kastike:

Pari rkl öljyä
Lusikallinen hunajaa
Mustapippuria
Suolaa
(Puolikkaan sitruunan mehu)

Keitä kananmunat.
Kuori ja halkaise kypsät munat.

Pese salaatti ja lado se isohkoina lehtinä lautaselle. 
Pese ja siivuta kurkku sekä retiisit.
Asettele ne salaatinlehtien päälle. 
Pilko kotijuusto.
Asettele sitten pilkotut kotijuuston palat kananmunan puolikkaat salaattiin. 
Pilko kevätsipuli ja persilja, ja koristele salaatti niillä. 

Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet sekaisen blenderissä. 
Voit lisätä joukkoon halutessasi jotakin kotimaista yrttiä. 
Puolikkaan sitruunan mehu sopii myös hyvin joukkoon, tosin sitä ei saa kotimaisena, eikä lähimaillakaan tuotettuna;) 
Tarjoa kastike salaatin rinnalla. 

Salaatti on valmis!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti