Tässä blogissa on tällä hetkellä julkaistu noin 150 suomalaista, perinteistä tai fuusioitua reseptiä.
Joitakin reseptejä on jäänyt "roikkumaan"/odottamaan kuvina kameralle.
Julkaisen niistä nyt muutamia, ennen kuin alan kokkailla uusia juttuja.
Tällä kertaa vuorossa on Suklaapuuro, joka syntyy spelttimannasta ja fazerin suklaasta.
Suklaapuuro oli herkku, jota lapsena söin harvoin, mutta sitäkin suuremmalla hartaudella silloin kun sitä sai. :)
Ainekset:
5 dl luomumaitoa tai muuta nestettä
100 g Fazerin valkosuklaa-maitosuklaa levy
N. 1,5 dl spelttimannaa
Suolaa
Kummenna neste samalla sekoittaen.
Lisää joukkoon mannasuurimot.
Pilko joukkoon suklaa ja keittele muutamia minuutteja kunnes puuro on valmista ja suklaa täysin sulanutta.
Lisää hieman suolaa joukkoon.
Puuro on valmsita tarjottavaksi sellaisenaan.
Joitakin reseptejä on jäänyt "roikkumaan"/odottamaan kuvina kameralle.
Julkaisen niistä nyt muutamia, ennen kuin alan kokkailla uusia juttuja.
Tällä kertaa vuorossa on Suklaapuuro, joka syntyy spelttimannasta ja fazerin suklaasta.
Suklaapuuro oli herkku, jota lapsena söin harvoin, mutta sitäkin suuremmalla hartaudella silloin kun sitä sai. :)
Ainekset:
5 dl luomumaitoa tai muuta nestettä
100 g Fazerin valkosuklaa-maitosuklaa levy
N. 1,5 dl spelttimannaa
Suolaa
Kummenna neste samalla sekoittaen.
Lisää joukkoon mannasuurimot.
Pilko joukkoon suklaa ja keittele muutamia minuutteja kunnes puuro on valmista ja suklaa täysin sulanutta.
Lisää hieman suolaa joukkoon.
Puuro on valmsita tarjottavaksi sellaisenaan.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti