Tämä helppo ja maukas välipala syntyy käden käänteessä!
Ainekset:
Purkki luomukermaa
Purkki luomumaitorahkaa tai rahkajogurttia
Puoli pussia pakastemustikoita sulana (tai pari reilua kourallista tuoreita mustikoita)
Pari rkl luomuruokosokeria
2 tl vaniljasokeria
Koristeluun:
Syötäviä luonnon kukkia tai yrttejä esim. orvokkia, kehäkukkia, sitruunamelissaa, minttua...
Kotimaista pellavansiemenrouhetta tai muuta vastaavaa
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Lisää joukkoon rahka ja sokerit ja sekoita.
Sekoita vielä lopuksi mustikat sekaan.
Hyvää lähestyvää kesää kaikille lukijoille!!!
Ainekset:
Purkki luomukermaa
Purkki luomumaitorahkaa tai rahkajogurttia
Puoli pussia pakastemustikoita sulana (tai pari reilua kourallista tuoreita mustikoita)
Pari rkl luomuruokosokeria
2 tl vaniljasokeria
Koristeluun:
Syötäviä luonnon kukkia tai yrttejä esim. orvokkia, kehäkukkia, sitruunamelissaa, minttua...
Kotimaista pellavansiemenrouhetta tai muuta vastaavaa
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Lisää joukkoon rahka ja sokerit ja sekoita.
Sekoita vielä lopuksi mustikat sekaan.
Jaa rahka annoskuppeihin ja koristele makusi mukaan syötävillä luonnonkukilla,yrteillä, pellavansiemenrouhella tai muulla vastaavalla.
Jos koristelet annoksen hieman juhlavammin saat näyttävän ja hyvän jälkiruoan kesän juhliin!
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti