SOCIAL MEDIA

torstai 21. toukokuuta 2020

Mustikkarahka

Tämä helppo ja maukas välipala syntyy käden käänteessä!



Ainekset:

Purkki luomukermaa
Purkki luomumaitorahkaa tai rahkajogurttia
Puoli pussia pakastemustikoita sulana (tai pari reilua kourallista tuoreita mustikoita)
Pari rkl luomuruokosokeria
2 tl vaniljasokeria

Koristeluun:
Syötäviä luonnon kukkia tai yrttejä esim. orvokkia, kehäkukkia, sitruunamelissaa, minttua...
Kotimaista pellavansiemenrouhetta tai muuta vastaavaa

Vatkaa kerma vaahdoksi.
Lisää joukkoon rahka ja sokerit ja sekoita.
Sekoita vielä lopuksi mustikat sekaan.


Jaa rahka annoskuppeihin ja koristele makusi mukaan syötävillä luonnonkukilla,yrteillä, pellavansiemenrouhella tai muulla vastaavalla.


Jos koristelet annoksen hieman juhlavammin saat näyttävän ja hyvän jälkiruoan kesän juhliin!



Hyvää lähestyvää kesää kaikille lukijoille!!!














Ei kommentteja :

Lähetä kommentti