SOCIAL MEDIA

perjantai 4. lokakuuta 2019

"Melting" - jäätelöannos

Tätä blogia voisi pitää ikään kuin omana osallistumisenani ilmastotalkoisiin.
Luonto ja sen hyvinvointi ovat olleet lähellä sydäntäni jo lapsuudesta alkaen.
Rakastan luonnossa liikkumista, ja siellä oleilua.
Kun olin lapsi, jääkarhuilla ei ollut vielä nykypäivän hätää.

Pyrin käyttämään resepteissä mahdollisimman paljon lähellä tuotettuja, puhtaita, luonnonmukaisia raaka-aineita eli vähentämään sitä kautta hiilijalanjälkeä. 
Hävikki vähenee automaattisesti monilla Summanmutikan resepteillä; eikä ruokaa mene kovinkaan usein roskikseen.
Muutoinkin Summanmutikka pyrkii elämään sillä mitä jo on ja harkitsemaan ostoksiaan.

Muutos lähtee pienistä askelista; olkoon tämä postaus sellainen.

****

Jäätelöannos - "Melting".


Ainekset:
Kerma-aroniatiikerijäätelöä
1 rkl paksua aroniamehua

Valuta aroniamehua ruokalusikalla lautaselle. 
Ota jäätelöstä lusikalla tai jäätelökauhalla pieniä paloja ja nosta ne mehun päälle.
(Vinkki! Jos valmistat jäätelön niin, ettet sekoittele sitä jäätymisen aikana, mehu saattaa painua astian pohjalle, ja muodostuu vähn kuin kaksi erilaista kerrosta. Mehukerros on ikäänkuin vesi jäätyneen meren tai järven alla. Se tuo yllätyksellisyyttä annokseen.)
Koristele annos marenkikeksillä.








Ei kommentteja :

Lähetä kommentti