SOCIAL MEDIA

maanantai 12. elokuuta 2019

Maitokiisseli - perusohje

Gluteeniton (voit tehdä myös laktoosittomana vaihtamalla maidon) 

Maitokiisseli tarjoillaan sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kera.

Tässä ohje:
5 dl luomumaitoa
0,5 dl sokeria
2 tl vaniljaa
2-3 rkl perunajauhoja (riippuen siitä kuinka paksua haluat kiisselistä)

Laita maito, sokeri ja vanilja kattilaan. Anna kiehahtaa samalla koko ajan sekoittaen.
Sekoita sillä samalla perunajauhot pieneen maitotilkkaan.
Kun maitoseos on kiehahtanut, siirrä se sivuun ja lisää perunajauhoseos koko ajan sekoittaen.
Voit määritellä itse samalla kuinka paksua kiisseliä haluat, laita sen verran perunajauhoseosta, kuin sinusta tuntuu sopivalta.
Kiisselin tulisi olla tasaista, ei paakkuista.
Anna kiehahtaa vielä uudelleen.

Kiisseli on valmista tarjottavaksi.





2 kommenttia :